За 11 місяців 2019 року Україною експортовано 374 тонни мороженої риби на понад $1 млн
За 11 місяців 2019 року Україною експортовано 374 тонни мороженої риби на понад $1 млнЗа даними Державної служби статистики України у період з січня по листопад 2019 року нашою державою поставлено на зовнішні ринки 374,8 тонни мороженої риби. Експорт продукції становить $1010,7 тис.Так, більше половини (52%) всього експорту ... >>>

  Під час рибоохоронного рейду затримали порушника з червонокнижним вирезубом, - Вінницький рибпатруль
Під час рибоохоронного рейду затримали порушника з червонокнижним вирезубом, - Вінницький рибпатруль30 січня 2020 року держінспекторами Вінницького рибпатруля проведено рибоохоронний рейд на річках Могилів-Подільського району. В результаті близько 12 години на р. Дністер, в м. Могилів-Подільський Вінницької області зафіксовано порушення Правил ... >>>

  Дозвільні документи в рибному господарстві
Дозвільні документи в рибному господарстві Здійснення рибогосподарської діяльності суб'єктами господарювання без дозвільних документів - заборонено законодавством. Які документи для цього потрібні та порядок отримання дозвільних документів - читайте далі у публікації. Які ... >>>

  Органи чуття у риб
Органи чуття у риб Прийнято вважати, що оскільки риби стоять на нижчому щаблі організації ніж ссавці, то і їх органи чуття - примітивніше. Насправді це не так. Хоча їх чуттєві органи значно відрізняються від наших, вони не менш цікаві й різноманітні, ніж у ... >>>

  Правила добування водних безхребетних та ракоподібних для рибалок-любителів
Правила добування водних безхребетних та ракоподібних для рибалок-любителів Правила любительського і спортивного рибальства дозволяють добування водних безхребетних у спеціально визначених для цього водоймах (їх ділянках) з метою особистого споживання, а саме: усіх безхребетних - ручним ... >>>

  Чи можна визначити вік спійманої риби? І як це зробити?
Чи можна визначити вік спійманої риби? І як це зробити? Вчені-іхтіологи мають у розпорядженні різні методики визначення віку риби. В залежності від виду риби вік визначають по зонам зростання на лусці, на отолітах, на зрізах хребців, зрізах променів плавців і тд. Найпростіше це робити по лусці. І ... >>>

  Температурна стратифікація води і риби
Температурна стратифікація води і риби Кожному риболову відомо відчуття прохолоди від дотику до щойно витягнутої з води живої риби. Згадане враження не випадкове, адже риби холоднокровні тварини, які пристосувалися до життя в унікальному середовищі. Жодна речовина на Землі ... >>>

  До уваги громадян та орендарів водних об’єктів - про безперешкодний доступ громадян до водних об’єктів для загального водокористування
До уваги громадян та орендарів водних об’єктів - про безперешкодний доступ громадян до водних об’єктів для загального водокористуванняУ зв’язку з введенням в дію з 21.02.2020 Закону України «Про внесення зміни до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення безперешкодного доступу громадян до узбережжя водних об’єктів для загального водокористування» (далі ... >>>


Документы: 1-8, 9-16, 17-24, 25-32, 33-40, 41-48, 49-56, 57-64, 65-72, 73-80, 81-88, 89-96, 97-104, 105-112, 113-120, 121-128, 129-136, 137-144, 145-152, 153-160, 161-168, 169-176, 177-184, 185-192, 193-200, 201-208, 209-216, 217-224, 225-232, 233-240, 241-248, 249-256, 257-264, 265-272, 273-280, 281-288, 289-296, 297-304, 305-312, 313-320, 321-328, 329-336, 337-344, 345-352, 353-360, 361-368, 369-376, 377-384, 385-392, 393-400, 401-408, 409-416, 417-424, 425-432, 433-440, 441-448, 449-456, 457-464, 465-472, 473-480, 481-488, 489-496, 497-504, 505-512, 513-520, 521-528, 529-536, 537-544, 545-552, 553-560, 561-568, 569-576, 577-584, 585-592, 593-600, 601-608, 609-616, 617-624.

Управління Державного агентства рибного господарства у Вінницькій області

Адреса: 21050, м. Вінниця, провулок Селянський, 9

тел.:+38 (0432) 67-12-34 , тел/факс:+38 (0432) 67-12-40

E-mail: vn.rp@darg.gov.ua

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше

ДАРГ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

f y t t